padamu

padamu

Home » » » ARTdhe TV

ARTdhe TV


Watch ARTdhe TV Live Online. A NEW WAY TO PROMOTE ART. - Nje televizion i dedikuar teresisht tematikes artistike dhe promovimit te arritjeve me te mira, propozimeve dhe sugjerimeve te artisteve shqiptare. Jane te ftuar te gjithe artistet te dergojne linkun e materialeve te tyre video.

If you want to find more informations about ARTdhe TV, program guide and shows can be visit on The ARTdhe TV Website. If you cannot watch ARTdhe TV, please leave a message in comment box below! Ok?.

Related Channel:

0 comments:

Post a Comment